9.2.2014

Katkarapu-avokadotahna ruisnapeilla

Nämä suolaiset herkkupalat sopivat alkupalaksi tai mukaviin illanviettoihin naposteltavaksi. Katkaravut ja avokado ovat aivan lyömätön yhdistelmä ja ruisnappien päällä ne maistuvat taivaalliselta. Tahnan voi tehdä etukäteen jääkaappiin, mutta ruisnapit kannattaa täyttää vasta juuri ennen tarjoilua, jotta ne eivät ehdi vettyä.

Katkarapu-avokadotahna ruisnapeilla
100 g katkarapuja
100 g turkkilaista jogurttia
1 rkl majoneesia
1 avokado
0,5 lime
tuoretta ruohosipulia
tilliä
mustapippuria
suolaa
ruisnappeja

Sulata katkaravut, painele ylimääärinen neste pois. Sekoita katkaravut, turkkilainen jogurtti ja majoneesi. Halkaise avokado, kuutioi ja lisää tahnaan. Mausta puolikkaan limen mehulla, tuoreella ruohosipulilla, tillillä, mustapippurilla ja suolalla. Lusikoi ruisnappien päälle ja koristele ruohosipulilla

2 kommenttia:

  1. Moikka! kuinka monta kappaletta reseptistä suunnilleen tulee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaiks, en muista varmuudella, mutta mulla taisi riittää toi täyte vain noihin kuvissa näkyviin ruisnappeihin (12 kpl). Laitoin kyllä aika reilusti täytettä, vähemmälläkin voisi ehkä pärjätä. :)

      Poista