14.12.2014

Turkinpippuri-valkosuklaanapit

Konvehtitehtaasta päivää! Sain joku aikaa sitten maistaa Kultasuklaan turkinpippurilla maustettua valkosuklaata. En yleensä tykkää yhtään valkosuklaasta, mutta se oli yllättävän hyvää ja pitihän sitä sitten kokeilla tehdä myös itse. Namut onnistuivat hyvin, joskin salmiakin suurena ystävänä olisin kaivannut vieläkin enemmän turkinpippurimurskaa valkosuklaan joukkoon.

Turkinpippuri-valkosuklaanapit
200 g valkosuklaata
3 rkl (+ 2 tl) turkinpippurimurskaa

Temperoi (tai ihan vaan sulata) valkosuklaa ja sekoita joukkoon 2 rkl turkinpippurimurskaa. Pursota leivinpaperin päälle haluamasi kokoisia ympyröitä ja ripottele halutessasi päälle vielä hieman lisää turkinpippurimurskaa. Anna jähmettyä. (Jos temperointi ei onnistunut tai et moiseen pelottavalta ja työläältä kuulostavaan hommaan edes ryhtynyt, niin kannattaa säilyttää suklaat jääkaapissa.)

2 kommenttia:

  1. Hei, paljonko tuosta määrästä tuli turkinpippuri-valkosuklaa nappeja? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Siitä on melkeen 2 vuotta aikaa, kun oon näitä tehnyt, niin en kyllä muista yhtään. Mut ei nyt yhdestä levystä suklaata kovin monelle syöjälle riitä. :)

      Poista