4.7.2016

Cantaloupe ja persikka ne jäätelöön sopii

Jäätelöpuikkojen tekeminen on tosi helppoa ja uusien makuyhdistelmien kokeileminen on hauskaa. Jäätelöseokseen voi laittaa vaikka mitä ja lopputulos on yleensä aina herkullinen. Tärkeää on vain tehdä seoksesta riittävän makeaa - pakastin nimittäin syö osan makeudesta. Nämäkin jäätelöt jäivät ehkä hieman kaipaamaan lisää makeutta, mutta toisaalta tarkoitukseni ei ollutkaan tehdä mitään herkuttelujädejä. Cantaloupen, persikan ja appelsiinin makuiset jogurttijäätelöpuikot sopivat hyvin vaikka hellepäivän aamupalaksi. Reseptistä tulee 10 isoa jäätelöpuikkoa.

Cantaloupe-persikkajäätelöpuikot
300 g cantaloupea
2 persikkaa
1 appelsiinin mehu
1 dl bulgarianjogurttia
0,5 dl kuohukermaa
1,5 rkl juoksevaa hunajaa
1 rkl glukoosisiirappia

Poista cantaloupesta siemenet ja kuoret, leikkaa paloiksi. Irrota persikoista kivet. Laita kaikki ainekset blenderiin ja sekoita, kunnes seos on tasaista. Kaada muotteihin ja laita pakkaseen kovettumaan.

2 kommenttia:

  1. Uskomattoman ihana blogi! Menee seurantaan per heti :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että oot löytänyt tänne. :) Tervetuloa vaan!

      Poista